پیام ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز جهانی بهداشت

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۵ کد : ۱۳۸۳۳ اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه
پرستارها و ماماها نقش حیاتی در تامین خدمات سلامت دارند. آنها برای تامین سلامت مادران، کودکان، افراد سالمند و بطور کلی همه اقشار جامعه از جان خود مایه می گذارند. گاهی پرستاران و ماماها اولین و شاید تنها منبع برای تامین نیازهای بهداشتی در یک جامعه باشند. دانشکده پرستاری مامایی بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مفتخر هست که از سال ۱۳۷۱ مشغول به تعلیم و تربیت این دانشجویان و سرمایه های گرانقدر این مرز و بوم می باشد. همچنین در نظر دارد با ارتقای سطح کیفیت ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان گام مهمی در ارتقای سطح خدمات پرستاری مامایی بردارد. در این راستا از زحمات تمامی مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشکده که اهتمام کافی را مبذول نموده اند، تشکر و قدردانی می گردد.
پیام ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز جهانی بهداشت

شعار سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال 2020

نوزدهم فروردین برابر با هفتم آوریل روز جهانی بهداشت می باشد. سازمان جهانی بهداشت به همین مناسبت و همه ساله، شعاری را جهت تاکید بر یک موضوع مهم مرتبط با سلامت مطرح می کند. مجمع جهانی بهداشت سال 2020 را به عنوان سال جهانی پرستار و ماما تعیین کرده است. همچنین شعار روز جهانی بهداشت در سال 2020 را به پشتیبانی از این گروه اختصاص داده است و عنوان شعار سال را "Support Nurses and Midwives" یا "پشتیبان و قدردان تلاش های پرستاران و ماماها باشیم" تعیین کرده است.

در این سال سازمان جهانی بهداشت در نظر دارد تا نقش حیاتی پرستاران و ماماها در تامین سلامت در سراسرجهان را برجسته نماید و خواستار تقویت نیروهای پرستار و ماما شود.

پرستارها و ماماها نقش حیاتی در تامین خدمات سلامت دارند. آنها برای تامین سلامت مادران، کودکان، افراد سالمند و بطور کلی همه اقشار جامعه از جان خود مایه می گذارند. گاهی پرستاران و ماماها اولین و شاید تنها منبع برای تامین نیازهای بهداشتی در یک جامعه باشند. همچنین دستیابی به اهداف زیر مد نظر می باشد:

• ایجاد موجی از قدردانی عمومی بابت خدمات پرستاران و ماماها و نقش آن ها در ارائه خدمات سلامت
  • ارتقاء جایگاه پرستاران و ماماها در بین نیروهای سلامت
  • سرعت بخشیدن به پشتیبانی ها و سرمایه گذاری ها درباره پرستاران و ماماها

دانشکده پرستاری مامایی بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مفتخر هست که از سال 1371 مشغول به تعلیم و تربیت این دانشجویان و سرمایه های گرانقدر این مرز و بوم می باشد. همچنین در نظر دارد با ارتقای سطح کیفیت ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان گام مهمی در ارتقای سطح خدمات پرستاری مامایی بردارد. در این راستا از زحمات تمامی مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشکده که اهتمام کافی را مبذول نموده اند، تشکر و قدردانی می گردد.