پیام ریاست محترم دانشکده پرستاری، مامایی و بهداشت در خصوص برگزاری کلاسهای مجازی و دروس کارگاهی، آزمایشگاهی و کارآموزی‌ها

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۵۰ کد : ۱۳۸۳۴ اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه
نظر به ادامه روند شیوع بیماری ناشی از ویروس COVID-۱۹ و با توجه به ‌احتمال ادامه وضعیت موجود، همچنین در پیش بودن ماه مبارک رمضان و امکان عدم تشکیل کلاس‌ها به‌ صورت حضوری به استحضار می‌رساند:

قابل‌توجه اساتید ارجمند و دانشجویان محترم

نظر به ادامه روند شیوع بیماری ناشی از" ویروس COVID-19" و با توجه به ‌احتمال ادامه وضعیت موجود، همچنین در پیش بودن ماه مبارک رمضان و امکان عدم تشکیل کلاس‌ها به‌ صورت حضوری، به استحضار می‌رساند:

اساتید و دانشجویان محترم لازم است طبق برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی قبلی نسبت به برگزاری و شرکت در کلاس‌های غیر حضوری  اقدام نمایند. لذا اساتید محترم می بایست درساعات رسمی اعلام شده قبلی  نسبت به برگزاری دروس به‌صورت مجازی اقدام نمایند.

اساتید محترم توجه داشته باشند که بارگذاری صرف متن (مانند کتاب، فایل پی‌دی‌اف، فایل پاورپوینت) بدون توضیحات صوتی استاد کفایت ننموده و بعنوان کلاس مجازی محسوب نمی‌گردد. در خصوص دروس کارگاهی، آزمایشگاهی و کاراموزی ها که امکان برگزاری آن‌ها به‌صورت مجازی وجود ندارد حفظ سلامت دانشجویان و کیفیت آموزش در عر صه بالینی  باید به عنوان یک اولویت به خوبی در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شود، لذا در جلسه شورای آموزشی دانشگاه تصمیم‌گیری مقتضی در این خصوص بعمل خواهد آمد و نتایج به اطلاع اساتید و دانشجویان خواهد رسید. در پایان از همه عزیزان تقاضا دارم به اطلاعیه های ستاد آموزش غیر حضوری که در سایت دانشگاه اطلاع رسانی می شود توجه و اهتمام ویژه داشته باشند. زندگی در اوج آرامش درست همان چیزی است که در پرتو آموزه‌های قرآن دست‌یافتنی است، بیاموزیم با توکل و صبر با مشکلات کنار بیاییم و پرداختن به این موضوع در جهت رسیدن به آرامش و سلامت معنوی ما اهمیت به سزایی دارد.

محمد رضا امینی

رئیس دانشکده پرستاری مامایی بهداشت