پیام ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز جهانی ماما

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۷ کد : ۱۳۸۴۵ اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه
روز ماما ، روز ارج نهادن به صبوری و سلوک همکاران فرهیخته ای است که ، با مهربانی و عطوفت زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات انسانی پاک ، نوزادی با سرشتی آسمانی را رقم میزنند . دستهای نوازشگر مادرانی که زایمان ایمن را تجربه می کنند توسعه و گسترش اتاق های زایمان در سراسر کشور اسلامی مان که نوید ارتقاء سطح کیفی خدمات مامائی را میدهد ،مبشر شأن و منزلت مادران ایران زمین است . امید واریم که بتوانیم در سال ۲۰۲۰، طبق تاکید سازمان بهداشت جهانی توصیه هایی برای تقویت عملکرد ماماها داشته باشیم این امر برای دستیابی به اهداف جهانی در رابطه با پوشش همگانی سلامت، سلامت مادر و کودک، بیماری های عفونی و بیماری های غیرواگیر شامل سلامت روان، آمادگی پاسخدهی در بحران ها، ایمنی بیمار و مراقبت یکپارچه با مرکزیت مردم حیاتی است. اینجانب این روز را به تمامی اساتید بزرگوار و دانشجویان معزز مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان تبریک می گویم و امیدوارم همواره شاهد سلامتی و موفقیت این عزیزان در تمامی محافل علمی و درمانی باشیم. و در پایان می گویم ماماهای عزیز روزتون مبارک تنتون سالم و دستان پرمهرتون گرمابخش زندگی ها باشدکه هست.
پیام ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز جهانی ماما