پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز چهانی ماما

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۵ کد : ۱۴۱۲۵ اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه
روز جهانی ماما فرصتی است تا قدردان کسانی باشیم که جایگاه بس رفیعی در نظام سلامت کشور دارند، آنان هستند که با زحمات و تلاش‌های خود به روشن و گرم شدن چراغ و نهاد خانواده‌ها کمک کرده و از اولین لحظات تولد، خدمات سلامت را به هر فردی ارائه می‌دهند. ....
پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز چهانی ماما

مامایی،

هنری که علم را به خدمت می‌گیرد‌‌

تا عشق را در معرکه راز

و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارد.

سخت کوشی، تعهد، تلاش و دلسوزی ماماها الگویی برای کلیه حرف و مشاغل بهداشت و درمان است.ماماهای دانشگاه دارای تخصص، دانش، اخلاق و روحیه نوع دوستی مثال زدنی هستند که بهره‌گیری از این خصایص آنان را نویدبخش امید، زندگی و سلامت برای همه  خانواده‌ها نموده است.

موفقیت‌های جامعه مامایی، در چند سال اخیر در زمینه کاهش آمارهای مرگ‌ومیر مادران باردار، نوزادان، کودکان و میزان سزارین و نیز ترویج زایمان طبیعی بیانگر کیفیت و کمیت خدمات این قشر مهر آفرین است. اینجانب  ضمن تبریک روز ماما به تمامی اعضای جامعه مامایی و بویژه  همکاران گرانقدر و دانشجویان معزز دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی، برای همه این عزیزان، توفیق روزافزون همراه با سلامتی و شادکامی، مسئلت دارم.

محمدرضا امینی

ریاست دانشکده پرستاری مامایی